SecurityXpert al 25 jaar dé partner in beveiligingsvraagstukken

Dit jaar vieren wij ons 25-jarig bestaan. Dat wij al zo’n geruime tijd dit mooie vak mogen uitoefenen maakt ons dan ook supertrots. Niet alleen ons zilveren jubileum is reden voor een feestje. Zo hebben wij sinds kort een nieuwe website, wordt ons team van Xperts steeds verder uitgebreid en mogen wij een bijdrage leveren aan de veiligheid van Oekraïense vluchtelingen.

Beveiliging met zorg sinds 1997

Met inmiddels 25 jaar ervaring zijn wij dé specialist op het gebied van zorg– en objectbeveiliging in heel Midden-Nederland. In de tussentijd hebben wij onze dienstverlening flink uitgebreid en kun je bij ons ook terecht voor onder meer brandwachten, hondengeleiders en verkeersregelaars. Of het nu gaat om beveiliging voor onbepaalde tijd of een eenmalige samenwerking, ons team staat altijd klaar met een passende oplossing.

Welkom op onze nieuwe website

Bij een groeiend, professioneel en flexibel bedrijf hoort een dito website. De nieuwe site straalt de service en kwaliteit uit waar wij voor staan. Gebruiksvriendelijkheid, snelheid en responsiveness voeren de boventoon. Je kunt ons bezoeken op je desktop, laptop, smartphone of tablet en zijn dus altijd en overal te vinden. Wel zo makkelijk.

SecurityXpert Erkend leerbedrijf

Teamuitbreiding

Bij SecurityXpert houden wij niet van stilzitten en dus gaan wij ons team verder uitbreiden! Zo zoeken wij gastvrije zorgbeveiligers in regio’s Flevoland en Utrecht. Ook zijn wij nog op zoek naar enthousiaste evenementenbeveiligers voor spectaculaire, mooie en bekende evenementen. Ben jij of ken jij de ideale nieuwe collega? Neem dan contact met ons op!

SecurityXpert zet zich in voor Oekraïense vluchtelingen

Een aantal weken geleden zijn wij begonnen met het beveiligen van twee locaties waar Oekraïense vluchtelingen worden ondergebracht. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat eenieder zich veilig kan voelen in de breedste zin van het woord.

Meer weten over SecurityXpert?

Doordat wij de inzet van onze professionele Xperts combineren met de nieuwste technieken, verzorgen wij altijd beveiliging op maat. Benieuwd wat wij voor jouw beveiligingsvraagstuk kunnen betekenen? Maak een afspraak met onze accountmanagers door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 030-6304192.

Deze website maakt gebruik van cookies en persoonlijke data om de gebruikerservaring voor bezoekers te verbeteren.