Hondengeleiders

Beveiliging met honden

Onze hondengeleiders behoren tot een gespecialiseerde tak van beveiliging in Nederland. Van muziekfestivals en demonstraties tot grote sportevenementen tot objectbeveiliging; hondengeleiders zijn zeer geschikt om in te zetten bij zowel risicovolle situaties als crowd management. Tevens is het een effectieve en kostenbesparende aanvulling op de bestaande beveiligingswerkzaamheden.

Hondenbeveiliging heeft als voordeel dat het breed kan worden ingezet. Dankzij de scherpe zintuigen van de speciaal getrainde hond, kunnen zij vroegtijdig onbevoegde personen signaleren. Bovendien heeft de aanwezigheid van de hondenbrigade een preventieve werking. In veel situaties kan dit al een groot verschil maken.

De hondengeleiders van SecurityXpert zijn gediplomeerd, gecertificeerd en uitstekend op elkaar ingespeeld. Wanneer het er écht op aankomt, is een goede onderlinge relatie binnen het team immers essentieel voor een goede afloop. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van hondenbegeleiding, dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

De kracht van SecurityXpert B.V.

Korte lijnen
Collegialiteit
Professionaliteit
Kwaliteit

Een passende
oplossing voor
de hondengeleiders,
dat is SecurityXpert

Stel je vraag aan onze Xperts