Over SecurityXpert

Jouw partner in de beveiligingssector

SecurityXpert is een professioneel, middelgroot beveiligingsbedrijf dat voornamelijk opereert in Midden-Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1997 en is sindsdien geleidelijk gegroeid. Een team van tachtig beveiligers zet zich elke dag opnieuw in om jouw beveiligingsoplossing op maat te realiseren. Dit doen we zowel op het gebied van zorg-, object- en evenementenbeveiliging als andere uiteenlopende werkterreinen.

Zorgbeveiliging

Onze zorgbeveiligers minimaliseren de veiligheidsrisico’s voor jouw medewerkers, patiënten en alle andere betrokkenen.

Objectbeveiliging

Voorkom calamiteiten bij kantoorpanden en andere zakelijke omgevingen met onze portier-, receptie- en beveiligingsdiensten.

Evenementenbeveiliging

Schakel onze Xperts in voor crowd-management, sfeerbeheer en handhaving van de openbare orde en veiligheid.

De kracht van SecurityXpert B.V

Korte lijnen
Collegialiteit
Professionaliteit
Kwaliteit

24/7 Bereikbaar in geval van nood

SecurityXpert beschikt over een 24/7 bemande telefoon, zodat wij in geval van nood altijd voor onze klanten beschikbaar zijn!

Veiligheid

Veiligheid wordt in onze maatschappij steeds belangrijker. Niet alleen overheid, bedrijven en organisaties, maar ook particulieren maken in toenemende mate gebruik van onze diensten. Dat kan zijn door het inhuren van beveiligingspersoneel of door middel van technische middelen. Immers is het voorkomen van onveilige situaties het halve werk!

Wij zijn flexibel inzetbaar voor zowel kleine als grote beveiligingsopdrachten. Werken met de nieuwste technologieën, inspelen op het veranderende veiligheidsbeeld en altijd voldoen aan de laatste kwaliteitsnormen maken ons dé beveiligingspartner waar jij naar op zoek bent. Voor vrijblijvend advies en ondersteuning in alles op het gebied van beveiliging en veiligheid ga je dan ook natuurlijk naar SecurityXpert.

Wij werken met trots voor:

Klant logo Diakonessenhuis

Een passende
oplossing voor elk
beveiligingsvraagstuk,
dat is SecurityXpert

Stel je vraag aan onze Xperts