Specialisme

Zorgsector

Zorgbeveiliging

Het aantal veiligheidsrisico’s binnen de zorg is groot. Door een passende inzet aan zorgbeveiligers van SecurityXpert creëer je rust en stabiliteit op het gebied van veiligheid. Zo komt het zorgproces optimaal tot ontwikkeling. Zorgbeveiligers kenmerken zich door empathisch vermogen waarmee ze aanvaardbaar gedrag bewaken en altijd gericht zijn op de-escalatie. Een zorgbeveiliger is gericht op de relatie, een luistrend oor voor iedereen, in gesprek blijven met de omgeving maar ook adequaat en menselijk ingrijpen wanneer de situatie dit vereist.

Objecten

Objectbeveiliging

De speciaal getrainde objectbeveiligers van SecurityXpert zijn breed inzetbaar op plaatsen waar ongewenste bezoekers kunnen optreden. Van kantoorpanden en hotels tot openbare ruimtes als musea en onderwijsinstellingen. Dag en nacht staan wij klaar om de veiligheid van jouw pand te waarborgen. Onze beveiligers zijn zeer flexibel en worden veelal ingezet voor onder meer het uitvoeren van openingsrondes, controle op in- en uitgaande goederen, mobiele surveillance en receptiediensten.

Verkeersmanagement

Traffic & Services

SecurityXpert Traffic & Services behoort tot de SecurityXpert Group en daarmee tot één van de grotere bedrijven op dit gebied in Nederland. Taken als incidentmanagement, tijdelijke verkeersmaatregelen, verkeersplannen en opleidingen behoren tot onze basiscompetenties. Veel overheidsinstanties en toonaangevende bedrijven hebben inmiddels gekozen voor de ervaring van SecurityXpert Traffic & Services.

Evenementen

Beveiliging evenementen Security Xpert
Evenementenbeveiliging

SecurityXpert Events & Services behoort tot een van de grotere evenementenbeveiligingsbedrijven van Midden-Nederland. Taken als crowd-management, sfeerbeheer en handhaving van de openbare orde en veiligheid behoren tot onze basiscompetenties. Veel overheidsinstanties en toonaangevende evenement-organisatoren hebben inmiddels gekozen voor de ervaring van SecurityXpert Events & Services.

De kracht van ruim 25 jaar SecurityXpert

Korte lijnen
Collegialiteit
Professionaliteit
Kwaliteit

24/7 Bereikbaar in geval van nood

SecurityXpert beschikt over een 24/7 bemande telefoon, zodat wij in geval van nood altijd voor onze klanten beschikbaar zijn!

Wij werken met trots voor:

Klant logo Diakonessenhuis

Een passende
oplossing voor elk
beveiligingsvraagstuk,
dat is SecurityXpert

Stel je vraag aan onze Xperts