Zorgondersteuning

Zorgondersteuning

De zorgondersteuner biedt in eerste aanleg ondersteuning aan de eerstverantwoordelijke medewerker op de afdeling waar de zorgondersteuner is ingezet. De afbakening van de activiteiten wordt zoveel mogelijk vooraf afgesproken in een opdrachtomschrijving met de organisatie waarvan de afdeling een onderdeel is.

De samenwerking met de eerstverantwoordelijke van een afdeling is de belangrijkste kritische succesfactor voor resultaten. De zorgondersteuner weet hier invulling aan te geven en signaleert indien van toepassing – risico’s en weerstanden die effectieve samenwerking in de weg kunnen staan. De zorgondersteuner weet met deze risico’s en weerstanden om te gaan en neemt deze weg.

De inhoudelijke activiteiten van het werk omvatten doorgaans het begeleiden en ondersteunen van (groepen) cliënten, met psychiatrische en mogelijk bijkomende somatische problematiek. Aan de hand van behandel- en begeleidingsplannen wordt bepaald hoe dagindelingen verlopen. De zorgondersteuner sluit hier maximaal op aan.

Onze ervaren zorgondersteuners zorgen voor rust en veiligheid in, maar ook rondom jouw zorginstelling. Door altijd scherp te zijn op veiligheidsrisico’s en te focussen op de-escalatie, maken zij het mogelijk dat het zorgproces optimaal tot ontwikkeling kan komen. Wij leveren uitsluitend ondersteuning op maat, waarbij jouw behoefte en verwachtingsprofiel centraal staan.

professionals in zorgbeveiliging SecurityXpert

De kracht van SecurityXpert B.V.

Korte lijnen
Collegialiteit
Professionaliteit
Kwaliteit

Een passende
oplossing voor uw
afdeling in verzorging & verpleging,
dat is SecurityXpert

Stel je vraag aan onze Xperts