Objectbeveiliging in Utrecht

Getrainde beveiligers in Utrecht

Ben je op zoek naar een professioneel beveiligingsbedrijf voor objectbeveiliging in Utrecht? SecurityXpert is dé partner in het oplossen van beveiligingsvraagstukken. Op basis van jouw wensen en behoeften leveren we objectbeveiliging op maat. Dit kan binnen kantooruren, maar ook daarbuiten ingezet worden. Onze beveiligers hebben jarenlange ervaring en zijn flexibel in elke situatie. Zo zijn we niet alleen gespecialiseerd in objectbeveiliging, maar ook in zorg– en evenementenbeveiliging en andere uiteenlopende werkterreinen.

Onze speciaal getrainde objectbeveiligers zijn breed inzetbaar op plaatsen waar ongewenste bezoekers kunnen optreden. Of het nu gaat om kantoorgebouwen, hotels of openbare ruimtes als musea en onderwijsinstellingen, wij staan 24/7 klaar om de veiligheid van jouw pand te waarborgen. Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit het uitvoeren van openingsrondes, controles op in- en uitgaande goederen, mobiele surveillances en het draaien van receptiediensten. Doordat ieder object uniek is, vraagt elk project om een specifieke benadering. Daarom leveren we uitsluitend objectbeveiliging op maat, zodat we onze dienstverlening zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten.

Vrijblijvend advies

Uitgebreide beveiligingsdiensten

In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een team vol gekwalificeerde mensen en een diversiteit aan uitdagende opdrachtgevers. Niet alleen de overheid, bedrijven en organisaties weten ons te vinden, maar ook particulieren maken in toenemende mate gebruik van onze dienstverlening. En daar zijn we trots op.

Het voorkomen van onveilige situaties is het halve werk. Wij vinden het dan ook belangrijk om net dat stapje extra te zetten. Aangezien elk vraagstuk uniek is en er niet één service is die overal bij past, zijn wij ook gespecialiseerd in ondersteunde diensten als o.a. brandwachten, hondengeleiders, BHV’ers en verkeersregelaars. Hierdoor kunnen we een beveiligingsoplossing realiseren die bij jou past.

Bekijk al onze diensten

Wanneer je organisatie groeit of continue aan verandering onderhevig is, kun je te maken krijgen met nieuwe, uitdagende beveiligingsvraagstukken. Door onze flexibiliteit kunnen wij gemakkelijk onze diensten daarop aanpassen. Bovendien beschikken we over een 24/7 bemande telefoon. Wij zijn altijd, ook in geval van nood, voor jou bereikbaar.

beveiligingsdiensten door SecurityXpert

Kies ook voor SecurityXpert

Jarenlange werkervaring, adequaat handelen en flexibiliteit: dat is SecurityXpert. Onze medewerkers zijn deskundig en weten precies hoe ze snel kunnen schakelen, altijd en binnen elke werksituatie. Door de inzet van onze vakkundig Xperts te combineren met de nieuwste technieken, kunnen we beveiliging op maat leveren, wat jouw securityvraagstuk ook is.

Ga ook voor een gedegen aanpak en veilig gevoel en kies voor SecurityXpert. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons team door onderstaand contactformulier of te bellen naar 030-6304192 en vraag naar de mogelijkheden.

Een passende
oplossing voor elk
beveiligingsvraagstuk,
dat is SecurityXpert

Stel je vraag aan onze Xperts