Beveiligingsbedrijf Utrecht

Getrainde beveiligers in Utrecht

Heeft u een beveiligingsbedrijf in Utrecht nodig? SecurityXpert is een professioneel, middelgroot beveiligingsbedrijf dat voornamelijk opereert in Midden-Nederland (IJsselstein). Wij hebben een passende oplossing voor elk beveiligingsvraagstuk. Onze vakkundige en gepassioneerde beveiligers staat elke dag opnieuw klaar om jouw veiligheid en beveiliging te waarborgen. Dit doen we niet alleen op het gebied van zorg-, object– en evenementenbeveiliging, maar ook op andere uiteenlopende werkterreinen.

Van winkelpanden en kantoorgebouwen tot zorginstellingen en bouwplaatsen; op elk van deze locaties kunnen zich situaties voordoen met als gevolg dat jouw medewerkers, bezoekers en/of klanten zich (tijdelijk) minder veilig voelen. Soms kan het zelfs zo zijn dat u uw bedrijfsactiviteiten (deels) moet stilleggen, bijvoorbeeld wegens een inbraak, vernieling of agressie. Voor dit soort kleine én grote beveiligingsvraagstukken is SecurityXpert flexibel inzetbaar. Naast onze diverse beveiligingsdiensten, kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor vrijblijvend advies in alles op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Vrijblijvend advies

Uitgebreide beveiligingsdiensten

In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een deskundig team vol betrouwbare, professionele en betrokken Xperts. Vol trots werken wij elke dag aan mooie, uitdagende beveiligingsprojecten voor diverse opdrachtgevers. Zo weten niet alleen de overheid, bedrijven en organisaties ons te vinden, maar maken particulieren ook in toenemende mate gebruik van onze dienstverlening.

Wij zeggen altijd maar: het voorkomen van onveilige situaties is het halve werk. Daarom zetten wij voor jou net dat stapje extra. Iedere organisatie is uniek, zo ook jouw beveiligingsvraagstuk. Er bestaat dan ook niet één service die overal bij past. Naast zorg- en objectbeveiliging zijn wij dan ook gespecialiseerd in ondersteunende diensten zoals onder meer brandwachten, hondengeleiders, BHV’ers en verkeersregelaars.

Bekijk al onze diensten

Groeit je bedrijf of is je organisatie continue onderhevig aan veranderingen en krijg je daardoor te maken met nieuwe, uitdagende beveiligingsvraagstukken? Door onze flexibiliteit kunnen wij gemakkelijk onze diensten daarop aanpassen. Daarnaast beschikken wij over een 24/7 bemande telefoon, dus zijn, wij, ook in geval van nood, altijd voor jou beschikbaar.

beveiligingsdiensten door SecurityXpert

Kies ook voor SecurityXpert

Jarenlange werkervaring, adequaat handelen en flexibiliteit: dat is SecurityXpert. Al onze medewerkers zijn gescreend en uitgebreid opgeleid. Ze zijn dan ook in staan om snel te kunnen schakelen, altijd en binnen elke werksituatie. Door de inzet van onze vakkundig Xperts te combineren met de nieuwste technieken, kunnen we beveiliging op maat leveren, wat jouw securityvraagstuk ook is.

Kies je voor SecurityXpert, dan ben je verzekerd van een gedegen aanpak en een veilig gevoel. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons team door onderstaand contactformulier of te bellen naar 030-6304192 en vraag naar de mogelijkheden.

Een passende
oplossing voor elk
beveiligingsvraagstuk,
dat is SecurityXpert

Stel je vraag aan onze Xperts