Beveiligingsbedrijf Nieuwegein

Getrainde beveiligers in Nieuwegein

Op zoek naar een beveiligingsbedrijf in de buurt van Nieuwegein? SecurityXpert heeft een passende oplossing voor elk beveiligingsvraagstuk. Dag in dag uit staat ons vakkundige en gepassioneerde team garant voor jouw veiligheid en beveiliging. Dit doen we niet alleen op het gebied van zorg-, object– en evenementenbeveiliging, maar ook op andere uiteenlopende werkterreinen.

Van winkel- en kantoorpanden tot zorginstellingen en bouwplaatsen; op elke locatie kunnen zich situaties voordoen met als gevolg dat jouw medewerkers, bezoekers en/of klanten zich (tijdelijk) minder veilig voelen. SecurityXpert is flexibel inzetbaar voor zowel kleine als grote beveiligingsvraagstukken. Je kunt hierbij kiezen uit een van onze beveiligingsdiensten. Daarnaast is het ook mogelijk om technische middelen bij ons te huren, zoals portofoons. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor vrijblijvend advies in alles op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Vrijblijvend advies

Uitgebreide beveiligingsdiensten

In de afgelopen tijd zijn we uitgegroeid tot een deskundig team vol gekwalificeerde Xperts. Vol trots werken wij elke dag aan mooie, uitdagende beveiligingsprojecten voor diverse opdrachtgevers. Niet alleen de overheid, bedrijven en organisaties, maar ook particulieren maken in toenemende mate gebruik van onze dienstverlening. Immers is het voorkomen van onveilige situaties het halve werk. Daarom zetten we voor jou graag net dat ene stapje extra.

Elke organisatie is uniek, zo ook elk beveiligingsvraagstuk. Er bestaat daarom ook niet één service die overal bij past. Naast zorg- en objectbeveiliging zijn wij dan ook gespecialiseerd in ondersteunende diensten zoals onder meer brandwachten, hondengeleiders, BHV’ers en verkeersregelaars.

Bekijk al onze diensten

Heb je te maken met nieuwe, uitdagende beveiligingsvraagstukken, bijvoorbeeld omdat je bedrijf groeit of continue aan verandering onderhevig is? Door onze flexibiliteit kunnen wij eenvoudig onze diensten daarop aanpassen. Daarnaast beschikken wij over een 24/7 bemande telefoon, dus zijn, wij, ook in geval van nood, altijd voor jou beschikbaar.

beveiligingsdiensten door SecurityXpert

Kies ook voor SecurityXpert

Jarenlange werkervaring, adequaat handelen en flexibiliteit: dat is SecurityXpert. Onze speciaal daarvoor getrainde (zorg-)beveiligers kunnen schakelen, altijd en binnen elke werksituatie. De inzet van onze Xperts combineren wij met de nieuwste technieken en zo leveren we beveiliging op maat, wat jouw securityvraagstuk ook is.

Kies ook voor de beveiligers van SecurityXpert en je bent verzekerd van een gedegen aanpak en een veilig gevoel. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden; ons team staat voor jou klaar. Je kunt contact opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen of te bellen naar 030-6304192.

Een passende
oplossing voor elk
beveiligingsvraagstuk,
dat is SecurityXpert

Stel je vraag aan onze Xperts