Beveiligingsbedrijf IJsselstein

Getrainde beveiligers in IJsselstein

Ben jij op zoek naar een beveiligingsbedrijf in IJsselstein? SecurityXpert is jouw partner in de beveiligingssector. Elke dag opnieuw zet ons vakkundige en gepassioneerde team zich in om beveiliging op maat te leveren. Dit doen wij zowel op het gebied van zorg-, object– en evenementenbeveiliging als andere uiteenlopende werkterreinen.

Of het nu gaat om een winkelpand, kantoorgebouw, een zorginstelling of een bouwplaats; op elk van deze locaties kunnen zich situaties voordoen die ervoor zorgen dat jouw medewerkers, bezoekers en/of klanten zich (tijdelijk) minder veilig voelen. Wij zijn flexibel inzetbaar voor zowel kleine als grote beveiligingsopdrachten. Je hebt de mogelijkheid om gebruik te maken van een van onze beveiligingsdiensten, maar kunt ook technische middelen huren, zoals portofoons. Voor vrijblijvend advies in alles op het gebied van beveiliging en veiligheid ga je dan ook natuurlijk naar SecurityXpert.

Vrijblijvend advies

Uitgebreide beveiligingsdiensten

De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een vakkundig team vol gekwalificeerde Xperts en werken wij met trots voor diverse opdrachtgevers aan mooie, uitdagende beveiligingsprojecten. Hierbij staan we gerant voor jouw veiligheid en beveiliging. Daarom zetten we voor jou graag net dat ene stapje extra. Elk bedrijf is immers uniek en er is dan ook niet één service die overal bij past. Naast zorg- en objectbeveiliging zijn wij ook gespecialiseerd in ondersteundende diensten zoals o.a. brandwachten, hondengeleiders, BHV’ers en verkeersregelaars.

Bekijk al onze diensten

Groeit of verandert jouw bedrijf waardoor je te maken hebt met nieuwe beveiligingsvraagstukken? Door onze flexibiliteit kunnen wij eenvoudig onze diensten daarop aanpassen. Bovendien beschikken wij 24/7 over een bemande telefoon dus zijn wij, ook in geval van nood, altijd voor jou beschikbaar.

beveiligingsdiensten door SecurityXpert

Kies ook voor SecurityXpert

Jarenlange werkervaring, adequaat handelen en flexibiliteit: dat maakt SecurityXpert. Onze speciaal daartoe opgeleide (zorg-)beveiligers kunnen hierdoor snel schakelen. Altijd, binnen elke werksituatie. De inzet van onze Xperts combineren wij met de nieuwste technieken en zo leveren we beveiliging op maat, wat jouw securityvraagstuk ook is.

Kies je voor de beveiligers van SecurityXpert, dan kun je rekenen op een gedegen aanpak en een veilig gevoel. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden; ons team staat voor jou klaar. Je kunt contact opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen of te bellen naar 030-6304192.

Een passende
oplossing voor elk
beveiligingsvraagstuk,
dat is SecurityXpert

Stel je vraag aan onze Xperts